Over Protect-it Security

25.01.2019

Alle producten en diensten die Protect-it biedt zijn future proof, door toepassing van de modernste technologie├źn. Als u voor Protect-it kiest, dan kiest u voor state of the art totaaloplossingen die ingericht zijn op de toekomst en optimaal voorzien in de wensen van uw klanten.
De visie van Protect-it is het bieden van kwalitatief hoogstaande oplossingen die toepasbaar zijn in vele bedrijfssectoren, in de zorg en voor de particuliere eindgebruiker.

Protect-it Group is een Value Added Partner met meerdere oplossingen in de beveiligingsindustrie: 

  • CAMERA ALARM
  • CYBER SECURITY SCAN
  • COMMAND & CONTROL PLATFORM (BAC/RAC en een DIY oplossing)
  • M2M ROUTERS
  • HANDIGE TOOLS voor de installateur zoals de Signal Tester

Daarnaast bieden wij een uitgebreid pakket oplossingen voor zorginstellingen (www.protectithealth.nl). 

Producten en services voor resellers en IT-dienstverleners
Protect-it Group levert producten en diensten aan beveiligingsinstallateurs en system integrators. Wanneer het nodig of gewenst is, assisteert Protect-it hen in het verkoop- en implementatie traject ten behoeve van hun klanten. Denk hierbij aan trainingen, webinars of specialistische assistentie bij installatie en configuratie van onze diensten en producten. 

Bij Protect-it Group werken mensen die de producten goed kennen en er zelf mee werken. Wij leveren de nieuwste oplossingen, die niet alleen future proof zijn maar ook gebruiksvriendelijk. Uw klanten kunnen dan zelf kiezen voor de mate van service die men van u afneemt, van volledige zelfstandigheid middels DIY oplossingen tot full service contracten.

No Comments
next