Meldkamer Software

14.03.2018

De meldkamer oplossingen van Protect-it Security

Protect-it levert Command & Control oplossingen die gebouw en mens beschermen tegen dagelijkse gebeurtenissen zoals sensor alerts, alarmen en noodoproepen. Protect-it levert betrouwbare meldkamer software, met bijna onbeperkte mogelijkheden.

Wat Protect-it onderscheidt van de huidige providers van meldkamer automatisering, is dat de oplossingen die Protect-it Security leveren future proof zijn vanwege de zelflerende applicaties zoals HALO van Initsys. Wij werken met de nieuwste technologieën en leveren een schaalbaar ‘state of the art’ platform.

MERLIN, de meest complete meldkamer oplossing

Het Protect-it Security software platform voor complete meldkamer automatisering heet Merlin.

Protect-it is leverancier van het Merlin platform ontwikkeld door Initsys. Dit specialistische concept wordt gebruikt bij; PAC’s (Particuliere Alarmcentrales), Video Uitkijkcentrales (bijvoorbeeld gemeente en politie) en Bedrijfs Alarmcentrales (BAC’s). De software van Protect-it biedt meldkamers de mogelijkheid om diensten aan te bieden die volledig geautomatiseerd worden uitgevoerd. Dit reduceert fouten en kostbare tijd.

De automatiseringsoplossing van Protect-it Security is een compleet traject van advisering tot en met levering, plaatsing, inbedrijfstelling, support en training. De software is van de hoogste kwaliteit en voldoen aan alle (Europese) veiligheidsrichtlijnen en -wetgeving.

Protect-it Security is in Nederland gevestigd en controleert continu de technische inzetbaarheid van uw systemen. Bij calamiteiten wordt er in een vroeg stadium ingegrepen en is de continuïteit van uw meldkamer automatisering gegarandeerd.

De voordelen van onze oplossing:

  • Modulair van opbouw
  • Integreert naadloos met oudere video-opnamesystemen
  • Voor meldkamers van elk formaat
  • Groeit met de organisatie mee
  • Alarm ontvangend systeem schaalbaar van een paar tot wel duizenden locaties
  • Volledig IP-based en daarmee future proof
  • Voldoet aan de (toekomstige) Europese Normen voor Alarm Receiving Centres
  • Integratie met video verificatie systemen
  • Integratie met HALO, de zelflerende software van Merlin
  • Mogelijkheden voor flexibiliteit en concurrerende prijzen voor uw klanten

Beschikbare softwaremodules

Het Merlin platform bestaat uit een aantal geïntegreerde modules, die volledig schaalbaar zijn en afhankelijk van uw wensen kunnen worden ingezet.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze toegevoegde waarde bij meldkamer automatisering?

Neem contact met ons op, we informeren u hier graag over en beschikken over een indrukwekkende referentielijst, waarmee wij u graag overtuigen.

No Comments
prev