Camera Alarm

25.01.2019

Met Camera Alarm (VSaaS, Video Surveillance as a Service) kunnen gebruikers beelden van beveiligingscamera’s op afstand opslaan, beheren, opnemen, afspelen en bewaken in de cloud. Met andere woorden, beeldmateriaal wordt niet onsite opgeslagen en gebruikers hoeven geen bestanden op te slaan op een NVR (network video recorder) of een DVR. Gegevens die in de cloud zijn opgeslagen, zijn overal ter wereld snel en veilig toegankelijk.

De verwachting is dat de VSaaS en de wereldwijde videobewakingsmarkt zullen stijgen met een (samengestelde) jaarlijkse groei van 16,6% tussen 2018 en 2025. In dit tempo zal de waardering van deze markt tegen het einde van 2025 $ 1,017 miljard bedragen. (Bron)

Waarom Protect-it:

Camera Alarm™ van Protect-it is een van ‘s werelds eerste Video Surveillance As a Service (VSaaS) -oplossingen. Protect-it’s licentie biedt maandelijkse opslag voor vier camera’s in de cloud, waardoor er onbeperkte capaciteit is voor het opslaan van gegevens. Uiteraard bieden wij de optie om uit te kunnen breiden op het aantal camera’s en de opslag.
Onze Camera Alarm™ -VSaaS oplossing is een eenvoudig schaalbare oplossing. Protect-it plaatst geen limiet op het aantal camera’s dat u mogelijk extra wilt toevoegen. Ongelimiteerde opslag vermindert het risico voor klanten om gearchiveerde beelden te moeten verwijderen om ruimte te maken voor nieuwe binnenkomende beelden. Het onnodig verwijderen van informatie kan later een belangrijk bewijsstuk worden.

Cloudopslag is veilig.

Voordelen op een rij:

 • Geen onderhoud zoals het updaten van softwareversies van de computers waarvan NVR gebruik maken
 • Geen aanschaf van een DVR
 • Maakt gebruik van HALO (hier een aparte link voor maken)
 • Geen nieuwe computers nodig
 • Geen nieuwe (Windows-)licenties nodig
 • Geen servers te onderhouden
 • Lagere opslagruimte, minder netwerkbelasting
 • Minder stroomverbruik
 • Minder koeling
 • Minder rackruimte
 • Minder back-upstroom
 • Levert de laagste TCO (total cost of ownership)

Het gebruik van Camera Alarm™  en bijbehorende technologie levert uitgebreide data over de beveiliging zoals uit camerabeelden. De slimme software van Camera Alarm™  zorgt ervoor dat deze data wordt omgezet naar informatie waarmee situaties sneller op (on)veiligheid kan worden ingeschat en de gebruiker of de beveiliger sneller kan escaleren, passend kan (re)ageren en er minder vaak sprake is van vals alarm. Het resultaat: een snellere escalatie, een passende (re)actie en minder vaak vals alarm.
Wij zijn dé beste keus op het gebied van beveiliging.

Waarom de Camera Alarm™ – VSaaS oplossing van Protect-it werkt:
VSaaS, Video Surveillance as a Service, is een cloudgebaseerd videobewakingssysteem waarbij videos zich in de cloud bevinden. Onze service omvat video-opname, opslag, remote viewing, beheer waarschuwingen, cyberbeveiliging en meer. Door de ontwikkeling van cloud-technologie en een grotere beschikbaarheid van bandbreedte wordt VSaaS steeds aantrekkelijker.

Veel bedrijven maken tegenwoordig al gebruik van cloud-technologie voor e-mail, telefoonsystemen, back-ups en applicaties. Cloudgebaseerde videobewaking en cloudgebaseerde toegangscontrole bieden een ander en hoger beveiligingsniveau.

Camera Alarm™is gemaakt om videobeveiliging eenvoudiger te maken en biedt aanzienlijke schaalvoordelen voor bedrijven en particulieren. Het gebruik van een gedeelde infrastructuur komt neer op een lagere cost of ownership als gevolg van lagere kapitaaluitgaven aan de voorkant, volledig gebruikte hardware, lagere IT-personeelskosten etc. 
Camera Alarm’s™  Video Management System (VMS) is een volledig beheerde cloud VSaaS-oplossing. Wij leveren een end-to-end VMS dat eenvoudig te implementeren en gebruiksvriendelijk is. Het ondersteunt alle moderne browsers en werkt op Windows, Mac en Linux zonder plug-ins om te installeren.

Onze mobiele applicaties bieden volledige toegang tot live en opgenomen video’s. Met de mobiele app kunnen gebruikers het systeem installeren, configureren en beheren. Met onze Camera Alarm™ oplossing kunt u camera’s implementeren zonder software te installeren of grotere servers te kopen. Het gebeurt allemaal in de cloud op onze servers.

Alle video’s zijn volledig gecodeerd tijdens verzending. Er zijn geen open poorten op het internet, waardoor beveiligingskwetsbaarheden worden voorkomen die vaak worden aangetroffen in andere systemen en waarvoor geen router- en firewallaanpassingen nodig zijn.

Wij brengen de nieuwste moderne web- en cloudtechnologieën bij elkaar om camera’s gebruiksvriendelijker, toegankelijker en robuuster te maken. Door alles in de cloud te plaatsen, zorgen wij voor uw veiligheid, zodat u daar zelf niet naar om hoeft te kijken.

Onze klanten, waaronder; particulieren, MKB’ers, scholen, restaurants en sport- en ontspanningscentra maken om verschillende redenen gebruik van de cloudgebaseerd videobewakingssystemen van Protect-it:

 • Encryptie en beveiligde verbinding
 • Monitoren van eigen terrein, voorraad, personeel en klanten
 • Monitoren van meerdere gebouwen / scholen / restaurants vanaf mobiele apparaten
 • De mogelijkheid om menigten te controleren en individuen te ontdekken die kwaad in de zin hebben.
 • Voor coaching, training en lesgeven

Voordelen reseller:
In de komende jaren zal videobewaking als een dienst (VSaaS) naar verwachting nog meer terrein winnen binnen de bloeiende markt van camerabewaking. De eindgebruikers van tegenwoordig worden steeds comfortabeler met cloud-gebaseerde diensten zoals VSaaS, waardoor u als installateur de mogelijkheid krijgt om uw activiteiten te diversifiëren door zowel traditionele bewaking als op diensten gebaseerde producten aan te bieden.

Als u klaar bent om aan de slag te gaan met Camera Alarm™  van Protect-it, is het nu een fantastische tijd om uzelf vertrouwd te maken met de technologie van Protect-it  en u te onderscheiden van de concurrentie. Omdat u al ervaring heeft met andere camerabewakingstechnologie, vormt Camera Alarm™  een natuurlijke aanvulling op uw vaardigheden.

Hier nemen we u mee door de basisprincipes van Camera Alarm™ , dé VSaaS oplossing van Protect-it.

Camera Alarm™  is een door het web gehost surveillancesysteem. In een VSaaS-oplossing nemen camera’s die zich ter plaatse bevinden de beelden op, die vervolgens op afstand worden opgenomen, opgeslagen, beheerd, afgespeeld en soms zelfs bewaakt. Omdat de meeste systeemfuncties “in de cloud” worden afgehandeld, heeft de klant alleen een IP-camera, een betrouwbare internetverbinding en een Camera Alarm™  provider of een VAR als u nodig.


Welke voordelen biedt Camera Alarm™ ?

Een van de belangrijkste redenen dat Camera Alarm™  een snelle groei doormaakt, is dat het een aantal belangrijke voordelen biedt die bijna elke klant kunnen helpen. Hier zijn enkele van de bestverkopende punten van Camera Alarm™ :

 • Externe toegang en beheer:

Omdat videofeeds in de cloud worden opgeslagen, kunnen uw klanten ze vanaf elke locatie met een internetverbinding openen en beheren met behulp van een desktop, laptop of mobiel apparaat, waardoor een ongeëvenaarde flexibiliteit wordt toegevoegd aan een videobewakingssysteem.

 • Veiligheid:
  Omdat bewakingsbeelden buiten de locatie worden opgeslagen, zijn ze beter beschermd tegen ongelukken, diefstal en sabotage.
 • Schaalbaarheid: 
  Uw klanten hoeven niet langer te investeren in extra netwerkvideorecorders (NVR’s), bekabeling of andere apparatuur wanneer zij hun surveillancenetwerk moeten uitbreiden. In plaats daarvan voegen ze eenvoudig een camera toe en schalen ze hun Camera Alarm™ -service naar behoefte op.
 • Verbeterde snelheden:
  Veel klanten met on-site beveiligingstechnologie ondervinden vertragingen als gevolg van zware bandbreedte belasting en overbelaste DVR’s. Met Camera Alarm™  verbetert cloudgebaseerde opslag de snelheid van het bekijken en afspelen van video’s; de eindgebruiker hoeft alleen maar een internetbrowser te openen om er toegang toe te hebben.
 • Meer kosteneffectief:
  Camera Alarm™  vereist alleen on-site camera’s, waardoor de computers, opslagapparaten en software die typisch nodig zijn voor een complete surveillance-oplossing, verdwijnen. Klanten betalen doorgaans elke maand een lage vergoeding voor de cloudservices die ze gebruiken, waardoor de algehele kosten erg laag blijven.

Welke verticals gebruiken Camera Alarm™ ?

Videobeveiliging groeit in bijna elke branche, met een nog grotere behoefte in die markten waar de beveiliging een topprioriteit zijn.

Camera Alarm™ is uitstekend geschikt voor MKB bedrijven, start-ups en particulieren die niet willen investeren in een duur bewakingssysteem op locatie. Voor deze klanten is een maand-tot-maand, cloud-gebaseerde oplossing ideaal.

Wanneer u klaar bent om Camera Alarm™  te gaan verkopen aan uw klanten bent u bij Protect-it aan het juiste adres. Wij zijn dé distributeur als het aankomt op het aanbieden van cloud-gebaseerde services. Wij kennen alle ins en outs van VSaaS en Camera Alarm (onze eigen VSaaS oplossing. 

Contact:
Camerasystemen zijn van oudsher complex, kostbaar en uitdagend voor de meeste mensen om te beheren. Tegenwoordig zijn beheerders op zoek naar videobewakingssystemen die veilig en toch gebruiksvriendelijk zijn en een videostream van hoge kwaliteit hebben. Camera Alarm™ biedt dat allemaal en meer. Bel vandaag nog met Protect-it  voor een gratis beoordeling van uw installatie op 015-3 614 615. We kunnen u helpen uw videobewakingssysteem veilig in de cloud te zetten.

No Comments
prev next
Leave a comment